LINK

WeLcome

blogger-emoticon.blogspot.comSelamat Datang dan seLamat melayari bLog Larome Apple Stemcell Product- KeCanTikan Seiring Kesihatan..Blog ini dibina sebagai altenatif unTuk memudahkan Pengunjung2 membuat pesanan secara online..blogger-emoticon.blogspot.com

Jika Ingin membuat Pesanan jangan segan-silu hubungi saya. Saya sedia membantu anda.

P/s: Blog ini terdahulu adalah blog bagi product DCL. Disebabkan tiada lg pengeluaran produk dr DCL dan Pemilik Blog ini tidak lagi mengambil pesanan utk produk DCL. Blog ini hanya menjual product Apple Stemcell keluaran BYG World Sdn Bhd. Sila abaikan post-post yang lalu berkaitan DCL.

Jom Chat Bersama Saya

Set Ketika Hamil DCL


1) D~Brain/E~Brain ( D-gnius /E-Gnius )


• Tablet D-brain diformulasikan berasaskan susu kambing atau susu unta dan glukosa serta gabungan garam tisu. Ia tidak mengandungi bahan-bahan yang boleh memudaratkan tubuh seperti dadah, steroid dan bahan kimia yang boleh memberikan kesan sampingan apabila diambil secara berpanjangan. Ini bermakna ia selamat digunakan walaupun diambil secara berlebihan.

• Media yang berasaskan susu unta/susu kambing yang digunakan amat berkesan untuk pembinaan tulang, menguatkan otot, meningkatkan fungsi hati dan pembinaan sel-sel darah. Gabungan garam-garam tisu biokimia triturate seperti kalsium fosfat, kalium fosfat dan magnesium fosfat yang terdapat dalam juzuk yang tetap dalam D-brain akan menyuburkan otak.

• D~Brain/E~Brain dapat mengurangkan loya-loya atau 'morning sickness' di sepanjang tempoh kehamilan. Selain daripada merangsang minda ibu dan anak dalam kandungan, D~Brain/E~Brain juga dapat membantu tumbesaran bayi dalam kandungan dan dapat mengelakkan anak dari sakit kuning atau jaundis setelah dilahirkan.

Cara Pengambilan :-

• Dikemam 2 biji di dalam mulut dan cuba elakkan dari mengambil minuman 30 minit dalam selepas ambil D~Brain/E~Brain. Gunakan sudu plastik dan jangan dipegang dengan hujung jari.

• Tidak perlu masuk dalam peti sejuk dan jangan letak dekat dengan punca elektrik seperti atas tv, atas vcd player dan sebagainya.

HARGA D~Brain : WM: RM39.50 | EM: RM41.50 | BRUNEI: $21.00 | S'PORE: $20.80 HARGA E~Brain : WM: RM48.00 | EM: RM53.00 | BRUNEI: $27.50 | S'PORE: $26.00

(D~Brain 80 Tablets, E~Brain 90 Tablets)

2) MADU AMAZING

• Produk istimewa yang dikomposisikan dengan 9 ramuan semulajadi Madu Asli, Kismis, Buah Tin, Kurma Merah, Habbatus Sauda, Buah Zaitun, Dong Quai, Dang Shen, Ubi Jaga dan lain-lain herba terpilih yang diilhamkan daripada kitab-kitab perubatan tradisional mampu membina imunisasi badan dan membina kembali usus. Gabungan herba-herba terpilih di dalamnya boleh diambil oleh yang menghidapi masalah gastrik, luka dalam perut dan pembedahan, asma, kelesuan dan batu karang untuk yang bermasalah.

Kebaikan Madu Amazing Semasa Hamil

Kandungan kismis, buah tin, kurma dapat membantu perkembangan minda ibu dan anak dalam kandungan, menguatkan antibodi badan, di samping memberikan tenaga di sepanjang tempoh kehamilan dan semasa melahirkan.

Bahan Kandungan :-

- Madu Asli, Kismis, Buah Tin, Kurma Merah, Habbatus Sauda, Buah Zaitun, Dong Quai, Dang Shen, Ubi Jaga dan lain-lain herba terpilih.

Cara Pengambilan :

Makan 2 sudu sebelah pagi, 2 sudu sebelah malam. Gunakan sudu PLASTIK .

HARGA WM: RM45.00 | EM: RM49.50 | BRU: $25.50 | S'PORE: $24.50
290 GM

SET KETIKA HAMIL :-

1) PAKEJ A = 1 BOTOL DBRAIN + 1 BOTOL AMAZING + PENGHANTARAN = RM90.00

2) PAKEJ B = 1 BOTOL EBRAIN + 1 BOTOL AMAZING + PENGHANTARAN = RM100.00

0 ulasan:

Join SeKarang..

blogger-emoticon.blogspot.comAnda berminat untuk menjadi salah seorang ahli keluarga BOB2e.com?

Mudah sahaja, anda hanya perlu lakukan langkah berikut :-

1)Isi Borang Keahlian Disebelah kiri..

2) Pilih pakej keahlianutk seumur Hidup dan juga jumlah tempahan produk Larome ke akaun MAYBANK IZNALIZA BINTI IBRAHIM bernombor 164799016660 atau akaun CIMB IZNALIZA BINTI IBRAHIM bernombor 13040063152528 dan maklumkan kepada kami melalui email ke lanzi1684@gmail.com atau boleh sms nama, alamat, contact no ke 019-9060450.blogger-emoticon.blogspot.com

 
Anggun BerSama LaRoMe Apple Stem Cell © 2008 Template by Exotic Mommie Illustration by Dapina