LINK

WeLcome

blogger-emoticon.blogspot.comSelamat Datang dan seLamat melayari bLog Larome Apple Stemcell Product- KeCanTikan Seiring Kesihatan..Blog ini dibina sebagai altenatif unTuk memudahkan Pengunjung2 membuat pesanan secara online..blogger-emoticon.blogspot.com

Jika Ingin membuat Pesanan jangan segan-silu hubungi saya. Saya sedia membantu anda.

P/s: Blog ini terdahulu adalah blog bagi product DCL. Disebabkan tiada lg pengeluaran produk dr DCL dan Pemilik Blog ini tidak lagi mengambil pesanan utk produk DCL. Blog ini hanya menjual product Apple Stemcell keluaran BYG World Sdn Bhd. Sila abaikan post-post yang lalu berkaitan DCL.

Jom Chat Bersama Saya

D'LAILA BEAUTY SERIES - 3 IN 1D'LAILA BEAUTY SERIES - 3 IN 1

4) Sabun Bar(45gram)

Sabun lutsinar tulen yang sesuai untuk membersihkan makeup dan impurities sambil mengekalkan air pada kulit. ia diperbuat daripada minyak sayuran dan bahan yang terpilih.

Ia membantu melembutkan kulit dengan vitamin E.

Cara penggunaan :

Bersihkan muka dengan sabun, urut perlahan selamat 3 minit, bilas bersih. untuk keberkesanan guna 2 kali sehari.


b) Bedak Asas UV ( 5 gram )

Bedak asas uv dengan spf 25 diformulasi khas dengan sistem pencerah aromaterapi untuk melindungi kulit daripada cahaya matahari, sinar uva dan uvb dan pencemaran yang menyebabkan pigmentasi, kedut-kedut, jerawat, kesan penuaan dan ton kulit yang tak sekata.

Agen kelembapan menolong kulit daripada kekeringan, ditambah lagi dengan perlindungan spf 25 terhadap kesan buruk sinar uva dan uvb. Kulit jadi lebih cerah, muda, lembut dan menyerikan.

Cara penggunaan :

Sapu dan ratakan pada muka.c) Krim Malam ( 5 gram )

Krim Malam telah diformulasi khas dengan sistem pencerah aromaterapi untuk membantu melindungi kulit pada waktu malam. ia berfungsi menghalus dan mengembalikan keanjalan kulit serta menyeragamkan warna kulit. penggunaan harian membantu wajah anda semakin hari tampak cerah, licin dan berseri. Diawal penggunaan kulit akan sedikit kemerahan. Ia adalah tanda tindakbalas biasa, teruskan penggunaan.

Cara penggunaan :

Sapu atas muka dan leher, usap perlahan selama 3 minit pada setiap malam.

Harga : RM48.50


Atau anda boleh dptkan berasingan pada harga berikut :-

1) Dlaila Beauty Facial Bar ~ 45gm ~ Harga : RM16.50

2) Dlaila Beauty Night Cream ~ 15gm ~ Harga : RM58.50

3) Dlaila Sun Block ~ 15gm ~ Harga : RM64.50

0 ulasan:

Join SeKarang..

blogger-emoticon.blogspot.comAnda berminat untuk menjadi salah seorang ahli keluarga BOB2e.com?

Mudah sahaja, anda hanya perlu lakukan langkah berikut :-

1)Isi Borang Keahlian Disebelah kiri..

2) Pilih pakej keahlianutk seumur Hidup dan juga jumlah tempahan produk Larome ke akaun MAYBANK IZNALIZA BINTI IBRAHIM bernombor 164799016660 atau akaun CIMB IZNALIZA BINTI IBRAHIM bernombor 13040063152528 dan maklumkan kepada kami melalui email ke lanzi1684@gmail.com atau boleh sms nama, alamat, contact no ke 019-9060450.blogger-emoticon.blogspot.com

 
Anggun BerSama LaRoMe Apple Stem Cell © 2008 Template by Exotic Mommie Illustration by Dapina