LINK

WeLcome

blogger-emoticon.blogspot.comSelamat Datang dan seLamat melayari bLog Larome Apple Stemcell Product- KeCanTikan Seiring Kesihatan..Blog ini dibina sebagai altenatif unTuk memudahkan Pengunjung2 membuat pesanan secara online..blogger-emoticon.blogspot.com

Jika Ingin membuat Pesanan jangan segan-silu hubungi saya. Saya sedia membantu anda.

P/s: Blog ini terdahulu adalah blog bagi product DCL. Disebabkan tiada lg pengeluaran produk dr DCL dan Pemilik Blog ini tidak lagi mengambil pesanan utk produk DCL. Blog ini hanya menjual product Apple Stemcell keluaran BYG World Sdn Bhd. Sila abaikan post-post yang lalu berkaitan DCL.

Jom Chat Bersama Saya

Set Asas 5P

Apakah kaedah 5P?

Kaedah 5P terdiri daripada Pencucian, Pembakaran, Penyingkiran, Pembinaan dan Pembetulan CNS.

Apakah kesan kesihatan dan kecantikan yang diperolehi daripada penggunaan kaedah 5P?

Antaranya :-

a) Mengoptimakan penjanaan kesihatan dan kecantikan
b) Mengoptimakan rawatan penyakit
c) Mengoptimakan kesan penggunaan lain-lain produk kesihatan dan kecantikan serta ubatan yang diambil
d) Mengurangkan kesan (Healing Crisis) (kesan pemulihan)
e) Penyakit-penyakit mampu ditangani secara berkesan seperti sembelit, resdung, pembengkakan kelenjar tiroid, sawan tarik, tenaga seks, demam kuning, luka-luka dalam perut, sakit sendi, sakit pinggang, lemah anggota badan, system pernafasan, kencing tidak tos, batu karang, lebihan kolestrol

f) Kesan kecantikan yang diperolehi adalah :-

- Membantu supaya tercapai tindakan membina sel-sel awet muda
- Membantu menurun dan mengawal berat badan
- Menghasilkan seri kulit (wajah ceria)

Langkah 1 - Pencucian (Inte-Cleanse/Clonz Clenz)

HARGA WM: RM48.00 | EM: RM53.00 | BRU: $27.50 | S'PORE: $26.00

MAL 20020213T

Sistem pertahanan tubuh menurun adalah disebabkan oleh tabiat pemakanan yang tidak seimbangdan tercemar di mana mengakibatkan usus menjadi kotor dan bertoksid yang menyebabkan gangguan penyerapan makanan. Usus bertoksid akan menyebabkan darah bertoksid, manakala darah bertoksid akan menyebabkan pengangkutan zat-zat makanan dan oksigen tergugat dan boleh menyebabkan kesihatan terganggu. Colon yang bersih akan memperbetulkan penyerapan secara maksima segala zat-zat makanan, nutrisi dari produk kecantikan dan kesihatan yang diambil. Inte-cleanse sangat berkesan untuk membantu membersihkan masalah dalaman, sekaligus membantu melancarkan pembuangan najis. Hasilnya usus akan bersih daripada kotoran lama. Ini akan menambah kesan penyerapan zat-zat makanan dan vitamin di lumen usus. Kesan laxative ini juga membantu mengurangkan toksid daripada tubuh, seterusnya membantu mengimbangkan tekanan darah. Inte-cleanse juga boleh digunakan untuk tujuan mendapatkan tubuh yang menawan.

Langkah 2 - Pembakaran (Ry-Ilex)

HARGA WM: RM58.00 | EM: RM65.00 | BRUNEI: $34.00 | S'PORE: $31.00

MAL 20031882T

Sangat berkesan membersih dan melancarkan perjalanan darah serta bertindak membersih, membina buah pinggang dan membersih saluran kencing. Membantu mobilisasi lemak, mengelakkan pertambahan lemak dan kolestrol, serta membantu meningkatkan metabolisma lemak. Juga amat baik untuk mencuci rahim wanita/system peranakan. Ramuan herba ajaib ini amat berkesan bertindak sebagai antioksidan dan mencegah penuaan sel.

Langkah 3 - Penyingkiran (Oxy Pi d'ionik)

HARGA WM: RM3.95 | EM: RM4.60 | BRUNEI: $2.30 | S'PORE: $2.20

KKM 163(52/W/11)

Asid urik, fosfat dan keracunan makanan akan didetoksifikasi melalui penyerapan jisim air yang halus ke tisu-tisu yang kemudiannya akan membantu pemecahan dan pembuangan bahan-bahan toksid yang terkumpul dalam badan.

Langkah 4 - Pembinaan (Madu Amazing)

HARGA WM: RM41.50 | EM: RM45.50 | BRUNEI: $ 23.50 | S'PORE: $22.50

Menyumbang kepada pembinaan kesihatan yang baik. Mampu memberi tenaga segera, stamina dan daya fakir. Kombinasi kristal gamat sangat berkesan menyembuh luka-luka dalam badan dan pembedahan serta mampu dengan berkesan memulihkan fungsi system peranakan. Adunan ekstrak buah tin, zaitun dan kismis yang kaya dengan zat besi semulajadi amat baik untuk kuatkan struktur dalaman. Penting bagi mereka yang menghadapi masalah penyakit darah. Sangat baik untuk diamalkan oleh penghidap arthritis, jantung berlubang dan lumpuh.

Langkah 5 - Pembetulan CNS (Dbrain/Ebrain)

HARGA WM: RM39.50 | EM: RM41.50 | BRUNEI: $21.00 | S'PORE: $20.80

Setiap manusia adalah doctor yang terbaik untuk dirinya. Namun disebabkan pencemaran makanan, udara dan terapi dadah serta penggunaan bahan awet dan pewarna makanan menyebabkan fungsi otak sebagai pusat kawalaturan saraf terjejas dan tidak dapat mengenalpasti punca sebenar penyakit seterusnya menurunkan system pertahanan badan semulajadi. D-brain/E-brain yang diperkayakan dengan kali phos dapat membantu meningkatkan fungsi CNS. Cara mengamalkan set 5P. Amalkan Inte-cleanse, Amazing, Ry-Ilex, D-brain/E-brain dan Oxy Pi d'ionik pada waktu yang sama. D-brain atau E-brain diambil 2 biji sebelah malam. Setelah mengamalkan selama 10 hari, amalkan produk D-Bless pula.

Cara mengamalkan set 5P:

Amalkan Inte-cleanse, Amazing, Ry-Ilex, D-brain/E-brain dan Oxy Pi d'ionik pada waktu yang sama. D-brain atau E-brain diambil 2 biji sebelah malam. Setelah mengamalkan selama 10 hari, amalkan produk D-Bless pula.


0 ulasan:

Join SeKarang..

blogger-emoticon.blogspot.comAnda berminat untuk menjadi salah seorang ahli keluarga BOB2e.com?

Mudah sahaja, anda hanya perlu lakukan langkah berikut :-

1)Isi Borang Keahlian Disebelah kiri..

2) Pilih pakej keahlianutk seumur Hidup dan juga jumlah tempahan produk Larome ke akaun MAYBANK IZNALIZA BINTI IBRAHIM bernombor 164799016660 atau akaun CIMB IZNALIZA BINTI IBRAHIM bernombor 13040063152528 dan maklumkan kepada kami melalui email ke lanzi1684@gmail.com atau boleh sms nama, alamat, contact no ke 019-9060450.blogger-emoticon.blogspot.com

 
Anggun BerSama LaRoMe Apple Stem Cell © 2008 Template by Exotic Mommie Illustration by Dapina