LINK

WeLcome

blogger-emoticon.blogspot.comSelamat Datang dan seLamat melayari bLog Larome Apple Stemcell Product- KeCanTikan Seiring Kesihatan..Blog ini dibina sebagai altenatif unTuk memudahkan Pengunjung2 membuat pesanan secara online..blogger-emoticon.blogspot.com

Jika Ingin membuat Pesanan jangan segan-silu hubungi saya. Saya sedia membantu anda.

P/s: Blog ini terdahulu adalah blog bagi product DCL. Disebabkan tiada lg pengeluaran produk dr DCL dan Pemilik Blog ini tidak lagi mengambil pesanan utk produk DCL. Blog ini hanya menjual product Apple Stemcell keluaran BYG World Sdn Bhd. Sila abaikan post-post yang lalu berkaitan DCL.

Jom Chat Bersama Saya

Oxy Pi


OXY PI d'ionik (Bebas asid dan bakteria)

Adalah air minuman alkali berion positif mineral. Air ini kaya dengan oksigen terlarut. Sesuai dengan namanya; OXY bermakna air ini mempunyai kandungan oksigen yang tinggi disebabkan kehadiran ion hidroksil /[OH] yang tinggi. Kehadiran ion hidroksil yang tinggi ini memberikan faedah yang luar biasa kepada air ini dalam meneutralkan radikal bebas yang mengganas di dalam tubuh yang boleh menyebabkan barah.

PI-Positif ion membawa makna air ini mempunyai tinggi galian mineral positif seperti ion CA2+, penting untuk keutuhan tulang seterusnya mencegah osteoporosis. IONIK membawa makna air ini melalui proses pengionan, di mana melalui proses ini menjadikan permukaannya kendur dan mudah diserap oleh sel tubuh. Ketidakseimbangan Ph badan kearah keasidan dalam jangka panjang akan mengakibatkan seseorang mengalami penyakit kronik seperti kencing manis, tekanan darah tinggi, kolestrol tinggi, kanser, gout, sakit buah pinggang dan lain-lain. Oleh itu keadaan yang berlawanan perlu dilakukan untuk mengimbangi tahap keasidan.

OXY PI d'ionik mampu menjalankan tugas tersebut kerana ia terdiri daripada kelompok molekul air kecil dan bersifat alkali, berupaya menguraikan sisa-sisa asid yang terkumpul dan memudahkan proses pembuangan melalui system pencernaan, perpeluhan dan pernafasan.

Selain dari itu, manfaat dan kebaikan yang diperolehi daripada amalam meminum OXY-PI d'ionik adalah ia dapat membantu dalam meningkatkan imunisasi abdan dan melenyapkan radikal bebas melalui sifat anti-oksidan yang dimiliki, serta mampu meningkatkan keperluan kalsium dalam badan kita.

Sifat dan kelebihan OXY-PI d'ionik

1. Bersih dari pencemaran-

- Elemen penting dalam proses penyingkiran toksik secara maksimum

2. Melimpah dengan tenaga dan menjanakan oksigen

- Memberikan tenaga segera yang diperlukan oleh sel tubuh dalam masa singkat

3. Mengandungi galian dalam bentuk ionik

- Mudah diserap oleh badan - Membantu merendahkan risiko osteoporosis

4. Anti-oksidan

- Membantu menghapuskan radikal bebas yang mengganas yang boleh menyebabkan barah - Membantu meningkatkan system antibody dan daya penyembuhan semulajadi - Membantu mencegah proses penuaan sel-sel badan

5. Imbangan Ph bersesuaian dengan bendalir badan

- Membantu mengekalkan keasidan perut pada tahap yang sesuai

- Membantu menguatkan jantung

- Membantu mengawal kolestrol berlebihan

- Membantu menguatkan fungsi organ hati

- Membantu meneutralkan asid urik dalam menyembuhkan radang sendi seperti gout dan arthritis

- Meningkatkan keutuhan dan kestabilan buah pinggang

6. Struktur molekul air dalam kelompok kecil yang berbentuk heksagon

- Membantu tahap gula dalam darah seterusnya mengawal gejala kencing manis

- Membantu memecahkan dan menyingkirkan lemak yang berlebihan

- Membantu melancarkan pembuangan air kecil


Cara minum :- Terus minum (tanpa campur dengan apa-apa air kerana akan mengurangkan kandungan oksigen dan lain-lain galian)

HARGA WM: RM3.95 | EM: RM4.60 | BRUNEI: $2.30 | S'PORE: $2.20

KOS PENGHANTARAN 1 BOTOL 350ML= : RM5.30
KOS PENGHANTARAN 1 KARTON 24 BOTOL = RM13.50

0 ulasan:

Join SeKarang..

blogger-emoticon.blogspot.comAnda berminat untuk menjadi salah seorang ahli keluarga BOB2e.com?

Mudah sahaja, anda hanya perlu lakukan langkah berikut :-

1)Isi Borang Keahlian Disebelah kiri..

2) Pilih pakej keahlianutk seumur Hidup dan juga jumlah tempahan produk Larome ke akaun MAYBANK IZNALIZA BINTI IBRAHIM bernombor 164799016660 atau akaun CIMB IZNALIZA BINTI IBRAHIM bernombor 13040063152528 dan maklumkan kepada kami melalui email ke lanzi1684@gmail.com atau boleh sms nama, alamat, contact no ke 019-9060450.blogger-emoticon.blogspot.com

 
Anggun BerSama LaRoMe Apple Stem Cell © 2008 Template by Exotic Mommie Illustration by Dapina