LINK

WeLcome

blogger-emoticon.blogspot.comSelamat Datang dan seLamat melayari bLog Larome Apple Stemcell Product- KeCanTikan Seiring Kesihatan..Blog ini dibina sebagai altenatif unTuk memudahkan Pengunjung2 membuat pesanan secara online..blogger-emoticon.blogspot.com

Jika Ingin membuat Pesanan jangan segan-silu hubungi saya. Saya sedia membantu anda.

P/s: Blog ini terdahulu adalah blog bagi product DCL. Disebabkan tiada lg pengeluaran produk dr DCL dan Pemilik Blog ini tidak lagi mengambil pesanan utk produk DCL. Blog ini hanya menjual product Apple Stemcell keluaran BYG World Sdn Bhd. Sila abaikan post-post yang lalu berkaitan DCL.

Jom Chat Bersama Saya

Clon ClenzProduk Alternatif kepada Inte-Cleanse. Sesuai untuk yang pertama kali ingin bersihkan usus atau detox. Untuk pengambilan selepas detox pertama boleh amalkan intecleanse.

Cara guna Clon-Clenz adalah sama dengan Inte-Cleanse. Fungsi utama kedua-dua produk tersebut juga adalah sama, tetapi kelebihan Inte-Cleanse adalah memberi lebih kepada kesan pemulihan sel kulit tubuh, iaitu hasil dari kesan ekstrak Aloe Vera.

Cara pengambilan :
Makan 6 biji kapsul sebelum tidur. Tidak digalakkan untuk pengambilan harian.

1 BOTOL = 30 KAPSUL

HARGA : WM : RM55.00 (TERMASUK KURIER) EM : RM53.00 | S'PORE : $29.50 | BRU : $29.50

0 ulasan:

Join SeKarang..

blogger-emoticon.blogspot.comAnda berminat untuk menjadi salah seorang ahli keluarga BOB2e.com?

Mudah sahaja, anda hanya perlu lakukan langkah berikut :-

1)Isi Borang Keahlian Disebelah kiri..

2) Pilih pakej keahlianutk seumur Hidup dan juga jumlah tempahan produk Larome ke akaun MAYBANK IZNALIZA BINTI IBRAHIM bernombor 164799016660 atau akaun CIMB IZNALIZA BINTI IBRAHIM bernombor 13040063152528 dan maklumkan kepada kami melalui email ke lanzi1684@gmail.com atau boleh sms nama, alamat, contact no ke 019-9060450.blogger-emoticon.blogspot.com

 
Anggun BerSama LaRoMe Apple Stem Cell © 2008 Template by Exotic Mommie Illustration by Dapina